Breng geluksmomentjes naar boven met Week van de Smaak!

Datum Event: 12/11/2020 t.e.m. 22/11/2020

Breng geluksmomentjes naar boven met Week van de Smaak!


Van 12 tot 22 november vindt de veertiende editie van de Week van de Smaak plaats over heel Vlaanderen en Brussel. Het thema dit jaar is ‘De Smaak van Geluk’, een editie die volledig draait rond geluksmomenten beleven voor zowel jezelf als met je dierbaren.

Zoals bij zoveel zaken wordt het dit jaar allesbehalve een klassieke Week van de Smaak. Geen culinaire workshops of grote evenementen. Dit jaar ligt de focus op de Smaak van Geluk. Daarom wordt de oproep gelanceerd om tussen 12 en 22 november actief op zoek te gaan naar kleine culinaire geluksmomenten en om nostalgische smaakherinneringen te herbeleven. Van het soldaatje dat je in je eitje dopt om de dag goed te beginnen, tot het overheerlijk stukje chocolade voor het slapengaan. Iedereen durft wel eens stiekem de pot uit te likken na het bakken van een cake, of soppen hun koekje maar wat te graag in de koffie. Al deze kleine, gelukzalige momenten wil men tijdens de Week van de Smaak in de kijker zetten, want het zijn deze momentjes die we moeten koesteren. Die schijnbaar onbetekenende gewoontes die voor veel mensen een lichtpuntje zijn.

Daarom wil de Week van de Smaak mensen stimuleren om op een veilige manier hun dierbaren of gewoon zichzelf te verrassen of te belonen met iets lekkers. Bovendien kan je deelnemen aan de fotowedstrijd die aan de Week van de Smaak wordt gelinkt. Wie voor 22 november een geluksmomentje deelt op Facebook of Instagram met de vermelding #kleingelukje en @weekvandesmaak, maakt kans op een mand met lekkere streekproducten!


Meer nieuws uit West-Vlaanderen


No items found