Brugge stelt nieuwe shoppingroute voor

Datum Event: 06/09/2020

Brugge stelt nieuwe shoppingroute voor


Feeling magazine – met een hart voor Belgische mode en een neus voor de nieuwste trends – ontwikkelde een shoppingroute in Brugge met de leukste plekjes in het stadscentrum. Deze route wordt op zaterdag 5 september gelanceerd. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, zal de Feeling moderedactie dat weekend in Brugge aanwezig zijn. Ze zullen de stad en de winkels actief tonen op Instagram en andere sociale media.

Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Heel wat deelnemende handelszaken zetten dat weekend – in kader van deze nieuwe route – leuke en coronaproof initiatieven op. Een overzicht van alle acties en de deelnemende zaken kan je raadplegen op www.brugge.be/feeling-in-the-city. De plannetjes met de shoppingroute kan men vanaf 5 september afhalen in de deelnemende zaken en bij In&Uit (Concertgebouw) en de toeristische infokantoren op de Markt en in het Station. Feeling deelt ook 400 goodie bags uit. Je kunt er eentje reserveren via www.feeling.be/brugge en een van de komende weken afhalen bij In&Uit (Concertgebouw).”

Koopzondag

Ook is er op 6 september koopzondag.

Laat je verrassen door het uitgebreide shoppingaanbod in Brugge tijdens een extra dagje winkelen. Elke eerste zondag van de maand (van 13 tot 18 uur, met uitzondering van feestdagen) openen heel wat winkels in de Brugse binnenstad hun deuren. Dus ook op zondag 6 september.

Burgemeester Dirk De fauw: “Zoals gewoonlijk maken we de drukste winkelstraten tussen ’t Zand en de Markt op zaterdag en elke eerste zondag van de maand tussen 13 en 18 uur autoluw. Zo kunnen de bezoekers op een vlotte, aangename en veilige manier shoppen in onze winkels. We doen er alles aan om onze handelaars te steunen. De shoppingroute van Feeling, die onze lokale handelaars in het daglicht stelt, vinden wij alvast een mooi initiatief dat we graag mee ondersteunen.”Meer nieuws uit de streek


Het gebruik van alcohol en illegale drugs …