Brugotta Awards: gratis livestream op 18 september

Datum Event: 18/09/2020

Brugotta Awards: gratis livestream op 18 september


Copyright foto: ccbrugge.be

Op vrijdag 18 september om 20 uur organiseert Cultuurcentrum Brugge de tweede editie van de Brugotta Awards. De nu al onvergetelijke awardshow is het schitterend muzikaal startschot van het nieuwe cultuurseizoen bij Cultuurcentrum Brugge. De driejaarlijkse Brugotta Awards geeft het Brugse muzikaal gebruis op een originele manier de erkenning die het verdient.

Brugotta, de werking van Cultuurcentrum Brugge rond lokaal talent, organiseert een awardshow in de ruimste zin van het woord: unieke optredens van gelegenheidsformaties, glitter, glamour, bloemen, bekers, medailles en nog veel meer! Ook de Metronoomband onder leiding van Steven Van Havere zal er weer bij zijn om alles in goede banen te leiden.

Met optredens van onder andere Elsje van Elisa Waut, Noël Van Oyen, Sam Claeys (Red Zebra), Maanbar, Alley Gators en Cajun Moon.

Door de maatregelen tegen de verspreiding van Covid-19 kan Cultuurcentrum Brugge enkel de geselecteerde artiesten ontvangen in de Koninklijke Stadsschouwburg. Wie tickets kocht voor de awardshow werd persoonlijk gecontacteerd. Alle tickets worden terugbetaald.

Om ook het grote publiek de kans te geven de awardshow mee te beleven, streamt het Brugse cultuurhuis de awardshow gratis via www.ccbrugge.be en www.facebook.com/cultuurcentrumbrugge.
Meer nieuws uit de streek


Stad Brugge start een proefproject waarbij de …

Op 4 juli start De Grote Vlindertelling …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons