Bubbelkermis in Blankenberge

Datum Event: 11/09/2020 t.e.m. 13/09/2020

Bubbelkermis in Blankenberge


Tijdens het weekend van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september vindt er na lange tijd opnieuw een kermis plaats in Blankenberge, net voor het stadhuis op het J.F. Kennedyplein.

Omwille van de coronamaatregelen werden de afgelopen maanden heel wat evenementen geannuleerd. Aan veel van deze evenementen is er ook vaak een kermis verbonden. De foorkramers zitten bijgevolg al maanden zonder werk en dus ook zonder inkomen. Daar wil het Lokaal Bestuur iets aan doen.

In het college van vrijdag 4 september besliste het bestuur om deze foorkramers in deze moeilijke periode tóch de kans te geven om naar Blankenberge te komen voor een kermisweekend. Zoals de naam laat uitschijnen, staat bij deze Bubbelkermis de beleving binnen de eigen bubbel centraal. Het anderhalvemeteren blijft belangrijk en een mondmasker dragen zal verplicht zijn wanneer je de site betreedt.

Dit kermisweekend is een eerste test voor de stad. Nadien wordt alles geëvalueerd en kan er bijgestuurd worden waar nodig. Als het kermisweekend goed verloopt, kan het de deuren openzetten naar toekomstige festiviteiten in onze stad.

De Bubbelkermis is vrijdag geopend van 16 tot 20 uur. Op zaterdag en zondag telkens van 14 tot 20 uur.Meer nieuws uit de streek


Op maandag 26 oktober wordt aangevat met …

Tijdens deze nare coronaperiode zijn heel wat …