Fotozoektocht rond Brugge

Datum Event: 20/09/2020 t.e.m. 27/09/2020

Fotozoektocht rond Brugge


De komst van het coronavirus heeft het dagelijkse leven danig op zijn kop gezet. Ook Kroenkelen kan niet op de traditionele manier plaatshebben, maar dat weerhoudt de toeristische diensten er niet van om het Brugse Ommeland op een andere manier in de kijker te plaatsen.

Als afsluiter van de zomer kan je meedoen aan een fotozoektocht rond Brugge met een mooie prijzenpot. De zoektocht loopt langs de Groene Gordel Brugge, een tocht van 53 kilometer lang (kan ook in 2 delen gefietst worden) die een mix biedt van bossen, kasteelparken, en open landschappen met akkers en weiden. Ontdek tegelijkertijd ook de vele historische bezienswaardigheden zoals het Fort van Beieren, de Abdij van Male en het kasteel Tillegem. Onderweg kom je diverse picknickplaatsen, speelzones en natuurlijke plekjes tegen om even uit te blazen.

Deelnemen kan van 20 tot en met 27 september. De brochure en het inschrijvingsformulier is te downloaden via www.brugge.be/kroenkelen. Dit kan vanaf 20 september. Dien ten laatste zondag 27 september je antwoorden online in via www.brugge.be/kroenkelen.Meer nieuws uit de streek


Vorig jaar verwelkomde Stad Brugge en cinema …

De vzw Beestjes in Nesten opende al …