Kortparkeerplaatsen in Katelijnestraat

Kortparkeerplaatsen in Katelijnestraat


Samen met de huidige locaties voor kortparkeren (maximum 30 minuten) in de deelgemeenten, worden ook de exclusieve parkeerplaatsen voor kortparkeren in de binnenstad uitgerust met sensoren. Aan de hand van deze sensoren kan worden vastgesteld hoelang een voertuig geparkeerd staat op de parkeerplaats.

Als voorbereiding op de plaatsing van deze parkeersensoren worden de kortparkeerplaatsen in de Katelijnestraat ter hoogte van huisnummers 131 tot en met 137 op maandag 19 oktober gemarkeerd. Daarom zal er een parkeerverbod zijn. Van zodra de markeringen zijn aangebracht, kan er terug gebruik gemaakt worden van de kortparkeerplaatsen.

Parkeerverbod

Indien er auto’s geparkeerd staan waardoor dit niet kan uitgevoerd worden, zal men een parkeerverbod voor dinsdag 20 oktober signaleren om deze voorbereidende werken dinsdag te kunnen uitvoeren.

Daarop volgend worden woensdag 21 oktober in de voormiddag de parkeersensoren voor het kortparkeren geplaatst. Hiervoor geldt dan een parkeerverbod van 7 tot 13 uur.

Het kortparkeren (maximum 30 minuten) in de gehele binnenstad geldt elke dag van 9 tot 20 uur. Ook buurtbewoners dienen zich aan deze uren te houden.Meer nieuws uit de streek


In september konden de bewoners en omwonenden …

Sinterklaas maakt dit jaar geen blijde intrede …