Stad en OCMW zorgen voor noodopvang

Stad en OCMW zorgen voor noodopvang


Stad Brugge en OCMW Brugge zorgen samen voor een aanbod aan noodopvang tijdens de coronacrisis. Ouders van kinderen tot drie jaar en tussen drie en twaalf jaar kunnen terecht bij het Loket Kinderopvang. Ook schoolgaande kinderen (-12 jaar) zullen op maandag 9, dinsdag 10, donderdag 12 en vrijdag 13 november bij verschillende opvanginitiatieven terecht kunnen.

Loket Kinderopvang

Ook in deze nieuwe lockdownperiode blijft het de bedoeling dat ouders in de mate van het mogelijke zelf instaan voor de zorg voor hun kinderen. Wie echter niet in de mogelijkheid is om zelf voor opvang te zorgen, geen alternatieven heeft of zich in een moeilijke situatie bevindt, kan een beroep doen op het Loket Kinderopvang. Deze dienst van Stad Brugge en OCMW Brugge gaat samen met deze ouders op zoek naar een opvangoplossing

Kinderen die zich in quarantaine bevinden of ziek zijn, kunnen niet terecht in de verschillende opvang- en vrijetijdsinitiatieven.

Noodopvang nodig?

  • Opvang voor baby’s en peuters (0-3 jaar)

Voor wie? Ouders die niet meer terecht kunnen bij eigen opvang, of kinderen die niet gebonden zijn aan de quarantaine-regels én niet ziek zijn. Vraag de opvang aan via dit online formulier, loket@kinderopvangbrugge.be of 050 47 55 14.

  • Opvang voor schoolgaande kinderen (3-12 jaar)

Voor wie? Kinderen van ouders die geen andere oplossing hebben qua opvang, of kinderen met een moeilijk thuissituatie. Vraag de opvang aan via dit online formulier, loket@kinderopvangbrugge.be of 050 47 55 14.Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Welzijnsvereniging Mintus bedankt de volledige equipe van …