Vernieuwing overweg Stationsweg

Vernieuwing overweg Stationsweg


De sporen tussen Brugge en Blankenberge worden vernieuwd. Ook herstelt Infrabel de overwegen van de Zeebruggelaan te Blankenberge en de Stationsweg op de grens met Lissewege en Dudzele.

De werken zijn op dit moment al opgestart en vinden ‘s nachts plaats tot 18 december. Tijdens de herfstvakantie liggen de werkzaamheden stil. Tijdens volgende weekends wordt er doorlopend (overdag als ‘s nachts) gewerkt, telkens vanaf vrijdagavond tot maandagochtend:

  • 21 – 22 november
  • 28 – 29 november
  • 5 – 6 december

Wat is de impact van deze werken?

De overweg van de Zeebruggelaan (Blankenberge) is afgesloten voor het verkeer van maandag 16 november tot en met vrijdag 11 december.

De overweg van de Stationsweg (Dudzele) is afgesloten voor het verkeer van dinsdag 1 december tot en met vrijdag 18 december.

Er komen telkens gepaste omleidingen.

Belangrijk

De zware machines kunnen mogelijk voor geluidshinder zorgen.

De vernieuwing van de sporen is een mobiele werf. Dit wil zeggen dat de werken opschuiven naargelang de vooruitgang van het werk en dat er dus niet altijd op dezelfde plek gewerkt wordt.

Tijdens de weekends van 21-22 en 28-29 november en 5-6 december zal het treinverkeer onderbroken zijn. Meer info vind je terug op www.belgiantrain.be.Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Welzijnsvereniging Mintus bedankt de volledige equipe van …