A.Rodenbachstraat afgesloten van 9 tot 20 november

A.Rodenbachstraat afgesloten van 9 tot 20 november


Voor de aanleg van een voorsorteerstrook ter hoogte van het toekomstige bedrijventerrein moet de A.Rodenbachstraat afgesloten worden van 9 tot 20 november (behalve voor fietsers). Alle woningen en handelszaken in de straat blijven bereikbaar van aan kant Brugsestraat.

Ter hoogte van de toegang naar het toekomstige bedrijventerrein Rodenbach komt op de A.Rodenbachstraat een voorsorteerstrook. Zo zal wie uit de richting van de Brugsestraat komt en links het bedrijventerrein wil oprijden, het achterliggende verkeer niet ophouden.

De werken worden uitgevoerd door Aannemingen Verhelst uit Oostende.

Uitvoeringsperiode

De werken (asfalteren en belijnen) worden uitgevoerd van maandag 9 november tot en met vrijdag 20 november, en zijn weersafhankelijk. De timing kan dus enkel aangehouden worden bij goed weer.

Bereikbaarheid

De woningen en handelszaken tussen werfzone en Brugsestraat zijn bereikbaar van aan kant Brugsestraat. Domein De Valkaart is bereikbaar van aan kant Stationsstraat.

Omleidingen

(Vracht)wagens van Gent richting Brugge: signalisatieborden op E40 om niet af te rijden in Oostkamp maar door te rijden naar verkeerswisselaar/E403

(Vracht)wagens van Brugge naar E40: in Brugge komen er signalisatieborden om via Brugge (E403) naar de E40 te rijden, en niet via de oprit in Oostkamp.

Extra signalisatiebord ter hoogte van de Sint-Michielsestraat.

Plaatselijk autoverkeer: via Moerbrugge of via E40

Belangrijk voor gebruikers van De Lijn: Een aantal haltes zullen niet bediend worden. De Lijn informeert haar gebruikers via infofiches aan de bushaltes. Hou deze dus goed in de gaten. Tip voor gebruikers van De Lijn: abonneer je op de omleidingsinfo van De Lijn: www.delijn.be/omleidingen.Meer nieuws uit de streek


Half november werd een uitbraak van het …

Vorige week liet Natuur en Bos van …