Boskamerconcert Bulskampveld

Datum Event: 21/08/2020

Boskamerconcert Bulskampveld


In coronatijden kunnen concerten binnen moeilijk plaats vinden, en ook een grote massa bijeenbrengen is moeilijk. Het concept boskamerconcert past hier een mouw aan. De artiesten brengen muziek naar buiten en dit voor een klein publiek in een uniek en sfeervol kader.

Op vrijdag 21 augustus wordt het tweede Boskamerconcert georganiseerd in Bulskampveld. Het principe gaat als volgt: zestig mensen zitten in bubbels van vier aan een partytafel op een barkruk. Elk met eigen drank en fingerfood, dat ze van thuis meebrengen. Het publiek luistert een dik uur naar sfeervolle muziek, die live wordt gebracht. Vrijdag is het de beurt aan het duo Fokkersvreugde. Iedereen is welkom vanaf 20 uur, de groep begint met spelen om 20.30 uur.

Het wordt een intiem spel tussen performers en luisteraars in een prachtig bosrijk kader. De performers van dienst zijn het komische muzikale duo rond de Poperingse Ieperling Bert ‘Cyriel’ Sticker op stem en Geluwenaar maarten ‘Kamiel’ Samyn op gitaar. Fokkersvreugde is een begeesterend duo dat je meeneemt in hun intieme, explosieve, grappige en herkenbare verhalen op muziek. Cyriel op scheve stem, naadloos rechtgetrokken door Kamiel op gitaar en andere stem. Ze brengen een mix van eigen West-Vlaamse nummers en kortverhalen die op zoek gaan naar een (voorzichtige) glimlach.

Inschrijven kan tot en met 18 augustus door de vier namen van je tafeltje te mailen naar Regionaal Landschap Houtland. Zo wordt er een tafeltje gereserveerd.

Om het kasteel Bulskampveld te bereiken, parkeer je best op parking Driekoningen. Deze is te bereiken via de Wellingstraat te Beernem. Let op: vanaf de parking wandel je zeker nog 15 minuten tot aan het kasteel.Meer nieuws uit de streek


Na vaststelling van grafschennis op verschillende begraafparken …

De werken aan de stationsomgeving schieten goed …