Coronawandeltocht in Zuienkerke

Datum Event: 31/10/2020 t.e.m. 29/11/2020

Coronawandeltocht in Zuienkerke


Door het wegvallen van de Meetkerkse Moerentocht en de Oudlandpoldertocht heeft de Zuienkerkse sportraad het idee geopperd om een eerste coronawandeling in te richten tijdens de maand november. Deze gaat door van 31 oktober tot 29 november. Dit zijn een drietal bewegwijzerde natuurwandelingen van 7, 12 en 15 km die langs verkeersluwe wegen trekken met mooie vergezichten. Centrale punten zijn het vakantiedomein Polderwind en hoeve groot Mariemont.

Er wordt gevraagd om de QR-code bij de start in te scannen en de deelname daarmee te bevestigen aan de sportraad. Bij het binnengaan van een plaats is een mondmasker verplicht en moet de sociale afstand van anderhalve meter gerespecteerd worden. Er zijn geen rustposten door de sportraad voorzien. Aan het plein aan de kerk van Zuienkerke is er een toilet die toegankelijk is voor de wandelaars.

De start is op het kerkplein van Zuienkerke en dit is te bereiken via E40 Brussel-Oostende, afrit Blauwe Toren richting Blankenberge en aan café Kruiskalsijde richting Zuienkerkedorp. Parking op het plein en achter het gemeentehuis Kerkstraat. Of via de baan Brugge-Wenduine richting Zuienkerkedorp. Er is een vrije start, de deelname is gratis.

Meer info krijg je van Roger Deketelaere via 0478 24 31 63 of van Franky Goethals via 0476 48 31 69, je kunt ook informatie vinden op www.sportraadzuienkerke.webnode.be en op de Zuienkerse website.Meer nieuws uit de streek


Het gemeentebestuur van Zuienkerke laat onderhouds- en …

Inwoners van de gemeente Zuienkerke kunnen vanaf …