De Kringwinkel ’t Rad doet oproep

De Kringwinkel ’t Rad doet oproep


Door de inzameling van afgedankt, herbruikbaar materiaal zorgt De Kringwinkel ’t rad ervoor dat 250 mensen uit de streek die minder kansen krijgen op de reguliere arbeidsmarkt alsnog aan een job raken. Om de werking te garanderen doen ze een oproep om herbruikbare materialen binnen te brengen.

Ook de komende jaren wil De Kringwinkel deze mensen werkzekerheid bieden. In tijden waarin mensen elkaar meer en meer vinden op betalende tweedehandsfora is het voor De Kringwinkel echter een permanente uitdaging geworden om voldoende spullen in te zamelen.

Daarom doet ze een oproep naar iedereen om herbruikbare spullen (kledij en textiel, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, elektro, fietsen, multimedia, sport- en babyartikelen) een tweede leven geven door ze naar De Kringwinkel ’t Rad te brengen. Zo kunnen zij een origineel en gevarieerd aanbod aan tweedehands materialen aanbieden en zorgen ze voor werkzekerheid voor een kwetsbare doelgroep op de arbeidsmarkt.

Spullen afgeven kan in het logistiek centrum in Ruddervoorde en de winkels in Zedelgem, Beernem, Blankenberge, Knokke-Heist, Brugge Sint-Andries en – vanaf dinsdag 6 oktober – opnieuw  in Brugge Sint-Kruis.Meer nieuws uit de streek


Voor de aanleg van een voorsorteerstrook ter …

Op vrijdag 23 oktober gaat in zaal …