Dubbele punten met Shop&Geniet-kaart bij afhaalgerechten

Dubbele punten met Shop&Geniet-kaart bij afhaalgerechten


Dit jaar loopt de Week van de Smaak van 12 tot 22 november. Tijdens deze speciale Week proef je de Smaak van Geluk en beleef je geluksmomenten. Je vraagt je misschien af hoe dit kan nu de horecazaken gesloten zijn. Dankzij de vele afhaalmogelijkheden in Oostkamp is dat probleem van de baan! Deel je smaakvolle geluksmomenten in de Facebookgroep #8020.

Hier vind je een overzicht van alle horecazaken waar je kunt afhalen.

Dubbele punten en winstkansen

TIjdens de Week van de Smaak krijg je bovendien dubbele punten op je Shop&Geniet in 8020-kaart wanneer je online bestelt of afhaalt bij een horecazaak. Hierdoor krijg je ook dubbele winstkansen op een dagelijkse cadeaubon ter waarde van 50 euro of een wekelijkse horecabon ter waarde van 75 euro. Redenen genoeg om je kaart van Shop&Geniet in 8020 steeds op zak te hebben en te laten scannen wanneer je je bestelling afhaalt, bij een horecazaak die meedoet aan de actie van Shop&Geniet.

Heb je geen kaart van Shop&Geniet in 8020? Geen nood, vraag er eentje aan een deelnemende horecazaak of handelaar en registreer deze nog via deze website.Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Op donderdag 19 november waren de belijningswerken …