Moeilijke doorgang door sportwedstrijd in Hoeke en Oostkerke

Moeilijke doorgang door sportwedstrijd in Hoeke en Oostkerke


Op zaterdag 5 september vindt tussen 14 en 18 uur de Viventriatlon plaats in Oostkerke en Hoeke. Het parcours van de wedstrijd wordt verkeersvrij gemaakt. Ook fietsers mogen er niet op. Het zal onder andere niet mogelijk zijn om langs de Damse Vaart van Hoeke naar Oostkerke te rijden.

De Viventriatlon is een organisatie van Tridam vzw uit Damme.

Vrijdag 4 september

Voor de opbouw van het evenement kan er hinder zijn in Oostkerke-centrum.

Zaterdag 5 september – wedstrijddag

De wedstrijd vindt plaats tussen 14 en 18 uur.

De Damse Vaart-Noord tussen Sifon en Oostkerkebrug wordt afgesloten van 7 tot 22 uur.

Voor de loopproef worden volgende straten afgesloten voor alle verkeer tussen 14 en 18 uur: Sint-Kwintensstraat, Processieweg, Hoekestraat, Zuidbroekstraat, Leopoldsvaart-Noord tussen Hoekestraat en Zuidbroekstraat, Damse Vaart-Noord tussen Sifon en Oostkerkebrug, en de Spegelsweg.

Voor de fietsproef worden volgende straten afgesloten voor alle verkeer tussen 14 en 17 uur: Damse Vaart-Noord tussen Oostkerke- en Hoekebrug, Oostkerkebrug, Damse Vaart-Oost tussen Oostkerke- en Hoekebrug, Hoekebrug, Sint-Jacobsstraat, Oostkerkestraat, Sabtsweg, Eienbroekstraat, Hoekestraat, Zaalkeetstraat, Bloedputstraat, Krinkeldijk, en de Monnikeredestraat.

Er worden omleidingen voorzien. Volg voor je eigen veiligheid en die van de deelnemers de aanwijzingen van seingevers en politie goed op. De organisatoren vragen om ter hoogte van de aankomstzone in Oostkerke-centrum een mondmasker te dragen.Meer nieuws uit de streek


Op maandag 19 oktober lanceerde de Lokale …

In Damme-centrum bevinden zich enkele zebrapaden in …