Startvergadering jeugdraad Zuienkerke

Datum Event: 31/10/2020

Startvergadering jeugdraad Zuienkerke


Op zaterdag 31 oktober start het nieuwe werkjaar van de jeugdraad van Zuienkerke. De jeugdraad staat open voor alle Zuienkerkse jongeren vanaf 16 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van een jeugd- of sportvereniging om lid te worden van de jeugdraad, ook onafhankelijke jongeren zijn meer dan welkom.

De jeugdraad is steeds op zoek naar nieuwe gezichten met een frisse geest en megaleuke ideeën. De jeugdraad is meer dan een raad die vergadert, het is een groep jongeren die werkt aan leuke evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn, een groep die meewerkt aan het jeugdbeleid en daarmee de burgemeester en zijn schepenen helpt om de noden van de jeugd aan te vullen. Help mee aan een jeugdig Zuienkerks beleid en kom bij de Jeugdraad!

De vergadering zal coronaproof doorgaan. Ben je van plan om vrijblijvend te komen? Geef een seintje aan de jeugddienst van Zuienkerke (0486 91 44 53 of jeugddienst@zuienkerke.be) en gelieve een mondmasker te dragen bij binnenkomst. Het is mogelijk dat er eventueel digitaal wordt overgeschakeld, dit naargelang het aantal deelnemers en de opgelegde coronamaatregelen.

De jeugdraad komt samen in de Notelaar (Nieuwe Steenweg 96) om 10 uur.Meer nieuws uit de streek


De kalenders met vermelding van de dagen …

Het gemeentebestuur van Zuienkerke laat onderhouds- en …