Straatanimatie op zaterdagen in Oostkamp

Datum Event: 08/08/2020 t.e.m. 29/08/2020

Straatanimatie op zaterdagen in Oostkamp


Copyright foto: oostkamp.be

In augustus komt et straatanimatie naar het centrum van Oostkamp. Op zaterdagen staat er heel wat leuks op de planning!

8 augustus

Harley Junior: deze bijzondere personages dragen maskers die nog het meest aan stripfiguren doen denken. Ze zijn onderweg op hun veel te kleine motor, die niet hoger dan de knie reikt. Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt en waar het publiek ze toe uitdaagt. Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte theaterscène. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk.

De Toâpe Geraapte: een grappig orkest met rondwandelende halve garen. Ze brengen liedjes die elke vrouw charmeren.

22 augustus

Hout & Hout: helemaal van hout bewegen deze maskerpersonages zich voort op wind- en zonne-energie, samen op weg naar een duurzame wereld. Onopgemerkt gaat dat bepaald niet. Hun gewrichten piepen en kraken dat het een lieve lust is. Met hun graskoffer, eco-globe en andere ‘groene’ items zijn ze onderweg in hun eigen wereld. Bomen omhelzen, water drinken uit een boomgieter of het zaagsel in hun hoofd nog eens bijvullen … ze zijn tot alles in staat.

Steltenact De Struisvogels: deze struisvogels zijn geweldig trots op hun prachtig verenkleed. Ze stappen parmantig en onbevangen rond. Af en toe zijn ze een tikkeltje brutaal.

29 augustus

Steltenact Levende Bomen: een prachtig groen spektakel. Langzaam komen ze in beweging en verschijnen exotische figuren op stelten. Je wandelt door het mysterieuze bos dat zij samen vormen.

Nellie, het liefste nijlpaard ter wereld: Alki zag onmiddellijk aan haar lieve ogen dat grote Nellie een klein hartje heeft. Af en toe krijgt ze wel de bibber van haar enorme muil als ze moet geeuwen. Soms hebben ze wel eens ruzie. Alki wil haar van alles leren en nijlpaarden zijn nu eenmaal niet zo snel van begrip. Als je goed kijkt, kun je aan haar oren zien of Nellie goedgeluimd is en misschien doet ze wel een dansje. Wanneer haar neus, ogen en oren tegelijk bewegen, kan ze heel verrassend uit de hoek komen.

Time: deze twee rijdende uurwerk-mobielen zullen de tijd op een zeer aangename manier laten voorbijgaan. Soms kan de tijd ook stilstaan…

Meer info via vrijetijd@oostkamp.be of 050 819 900.Meer nieuws uit de streek


Een gevelbank biedt je een unieke plek …

De afgelopen jaren stelde de gemeente Oostkamp …