Vzw Kansenfonds pakt uit met pastaverkoop

Vzw Kansenfonds pakt uit met pastaverkoop


De vzw Kansenfonds zet regelmatig benefietacties op om kinderen uit Knokke-Heist meer kansen te geven. De vzw geeft hen onder andere de mogelijkheid om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod of om een leuk cadeau te kiezen aan de hand van de Wensenboom. Door de coronamaatregelen zien de vrijwilligers zich dit jaar echter genoodzaakt om het jaarlijkse ontbijt onder de overkapping op het Alfred Verweeplein te vervangen door een verkoop van afhaalpasta’s.

Pastaverkoop

Op vrijdag 30 oktober vindt de pastaverkoop plaats in CC Scharpoord, tussen 12 en 13 uur en tussen 16.30 en 18 uur. Je kan een portie van +/-500gr bestellen voor 10 euro. Je hebt daarbij de keuze tussen drie verschillende pasta’s: penne bolognaise, farfalle met kip en groentjes of spirelli veggie. Daarnaast is er ook nog een aanbod van rode en witte wijn voor 10 euro per fles: Herència Altés Garnatxa Blanco 2019 en Herència Altés Garnatxa Negra 2018.

Betaling gebeurt via overschrijving.

Vul dit formulier uiterlijk op 27 oktober in om jouw portie overheerlijke pasta te bestellen.  Opgelet: na deze deadline is bestellen niet meer mogelijk! Meer nieuws uit de streek