Bestel goedkoop bomen en plantenpakketten via de gemeente!

Bestel goedkoop bomen en plantenpakketten via de gemeente!


Met de jaarlijkse campagne ‘BeHaag het landschap’ wil Heuvelland de aanplant van kleine landschapselementen zoals hagen, heggen, houtkanten, kleine bosjes en (knot)bomen stimuleren. Elk jaar organiseert de gemeente de gezamenlijke aankoop van streekeigen plantgoed. Dit biedt je het voordeel van een lagere prijs, een eenvoudige manier van bestellen en een vlotte afhaling.

Voor wie wenst aan te kopen voor een vrije aanplant geldt net zoals voorgaande jaren een verlaagde prijs. Daarnaast wordt de campagne dit jaar voor het eerst ook aangeboden aan wie door een omgevingsvergunning verplicht is om in een groenaanplant te voorzien. Hierbij geldt hetzelfde aanbod, maar worden de planten doorverkocht tegen inkoopprijs.

Het aanbod bestaat uit 5 soorten samengestelde pakketten bosgoed en 7 soorten bomen, inclusief boompaal en boomband. Alle info over het aanbod en hoe te bestellen vind je op www.heuvelland.be/behaag-het-landschap. Plaats je bestelling voor 15 november en haal je bestelling in de loop van december af op het gemeentehuis.Meer nieuws uit de streek


De wegenwerken in Wijtschate zijn hervat, na …

Heuvelland ondersteunt haar kwetsbare huishoudens. Deze gezinnen …