Cadeaubon voor elke Ieperling

Cadeaubon voor elke Ieperling


Zoals eerder bekendgemaakt, lanceert Stad Ieper begin september een speciale cadeaubon voor alle inwoners. De bon heeft een waarde van 25 euro per gezinshoofd, aangevuld met 10 euro per inwonend gezinslid. De bon blijft 6 weken geldig.

De bon zal bij elke Ieperse ondernemer gratis kunnen worden ingewisseld, op voorwaarde dat die zich voor 15 juli registreert. Na registratie ontvangt de ondernemer een code waarmee hij de CCV-app op om het even welke smartphone, tablet of computer kan installeren. Het ontwaarden van de bon kan heel simpel: via de app scan je de bon, en een paar weken later wordt het bedrag op je rekening gestort. Via de app heb je steeds een overzicht op de geïnde en al terugbetaalde bedragen.

Bij registratie dien je een foto of bedrijfslogo te uploaden. Alle deelnemende ondernemers zullen namelijk uniform worden vermeld op een website. De Ieperling kan zo vooraf al checken waar hij de bon wil spenderen.

Op de site kun je ook aangeven of je een speciale actie voorbehoudt voor wie zijn bon komt inwisselen, zoals een gratis gadget, korting, koppelverkoop, …

Ook na deze speciale ‘corona-actie’ blijven de Ieperse cadeaubon en de bijhorende app actief. In tegenstelling tot vroeger wordt deelname aan het systeem gratis en draait de app nu ook op alle Androidtoestellen. Indien je de cadeaubon wil blijven innen, dan kun je dat ook bij de registratie vermelden.

Dit stadsinitiatief stimuleert het lokaal shoppen en steunt de lokale economie. Meteen inschrijven dus!Meer nieuws uit de streek


“De verdienste van het ganse team van …

Ook dit jaar creëren kunstenaars eigentijdse, grensoverschrijdende …