Feest van het onroerend erfgoed!

Datum Event: 13/09/2020

Feest van het onroerend erfgoed!


Op 13 september vindt de 32ste editie van Open Monumentendag plaats. Open Monumentendag is het grootste culturele eendagsevenement in Vlaanderen. Dit feest van het onroerend erfgoed kan ieder jaar rekenen op een grote belangstelling. Wie een blik op het programma werpt, merkt al snel dat behalve fysieke activiteiten zoals wandelingen en fietstochten ook digitale belevingen deel uitmaken van Open Monumentendag 2020. Helemaal coronaproof dus!

Alle lokale organisatoren hebben hun uiterste best gedaan om coronaproof activiteiten te organiseren waarbij afstand tussen bezoekers gegarandeerd kan worden. Daarnaast werken de Open Monumentendag-​​activiteiten dit jaar met reservaties en worden bezoekers aangemoedigd om in hun eigen kleine bubbel op pad te gaan, rekening houdend met de geldende veiligheidsmaatregelen. Zorg voor een mondmasker en voorzie ontsmettende handgel.

Wil je weten welke activiteiten op het programma staan, neem dan een kijkje op www.openmonumentendag.be. Ook Ieper heeft een mooi en bovenal veilig programma uitgewerkt.Meer nieuws uit de streek


De 27-jarige Lisa Demeester is afkomstig uit …

Ook in deze tijden worden jubilerende echtparen …