Geen Halloweenhuis in Poperinge

Geen Halloweenhuis in Poperinge


Door de stijgende coronacijfers en strengere maatregelen kan het Halloweenhuis in Poperinge dit jaar de deuren niet openen.

De wandeling ‘Griezelen in het park’ gaat voorlopig wel nog door.

Griezelen in het park

Het Burggraaf Frimoutpark wordt met licht en geluid omgetoverd tot een schrikwekkend halloweentafereel. In groepen van 25 personen word je door het park gegidst. Onderweg ontdek je het verhaal van enkele bizarre Poperingse figuren, onder andere de bultenaar, de hopduvel en de Poperingse heksen. De personages worden vertolkt door acteurs van theatergezelschappen Ic Dien en Langhoirs Victorinen. De organisatie is een samenwerking tussen stad Poperinge en Events outside the box.

Startpunt is de ingang van het Burggraaf Frimoutpark (kant van de Komstraat). Eindpunt ter hoogte van Veurnestraat 11. Wandelingen starten om 17.30, 18, 18.30, 19, 19.30, 20, 20.30 en 21 uur. Je kiest een tijdsslot bij reservatie. De tocht duurt anderhalf uur. Tickets kosten 5 euro (MIA-tarief 1 euro) en kan je vanaf 1 oktober bestellen via www.poperinge.be/webshop. Reservatie vooraf is noodzakelijk! Een eigen mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.Meer nieuws uit de streek


Van 30 november tot en met 18 …

Guillaume Reynders uit Reningelst is al jarenlang …