Probeer gratis een Blue-bike in Ieper

Probeer gratis een Blue-bike in Ieper


Copyright foto: ieper.be

In het begin van de zomervakantie lanceerde Blue-bike een sms-campagne. Met deze actie worden 10.000 Blue-bikevouchers uitgedeeld via sms. Zo kunnen meer mensen Blue-bike eens uitproberen. De actie loopt met steun van de Vlaamse overheid en kadert in de strategie om deelmobiliteit te stimuleren. In Ieper is er een Blue-bikelocatie aan het station.

Hoe werkt het?

Sms BLUEBIKE naar 3310. Je betaalt 0,15 euro voor het versturen van je sms. Je ontvangt meteen een 10-cijferige, unieke code per sms. Met de code kan je op een Blue-bikelocatie naar keuze gratis een fiets ontlenen. Je rit is geldig voor maximaal 24 uur. Hierna dien je de Blue-bike en sleutel weer binnengebracht te hebben.

Zorg ervoor dat je Blue-bike na gebruik weer in dezelfde fietsenstalling staat en dat de sleutel weer in dezelfde Blue-bike-automaat wordt teruggebracht. Van zodra jij de sleutel en Blue-bike hebt teruggebracht, is je rit afgesloten. Je kan je voucher met andere woorden één keer ingeven aan een Blue-bike-automaat.Meer nieuws uit de streek


Tussen 16 en 20 november dienen asfalteringswerken …

Op 28 oktober dient een verhuis te …