30s PROJECT – ARC & Co

Datum Event: 15/10/2020

30s PROJECT – ARC & Co


30s PROJECT is geboren tijdens de lockdown en omgevormd tot een theatervoorstelling waaraan dansers uit verschillende landen deelnemen. Wat deze voorstelling zo bijzonder en anders maakt dan de andere, is dat alle artiesten aan dezelfde voorstelling deelnemen en in hetzelfde theater, maar in hun eigen land blijven.

In de vertegenwoordiging van een dansketen, zal elke artiest een solo uit het project presenteren waarin hun emoties en ervaringen uit de periode van sociaal isolement worden weergegeven. Het project bevestigt nogmaals dat kunst kracht heeft. Vooral tijdens een crisis word je erdoor verbonden. Door de kunst word je ondersteund en niet verdeeld, wat ook weer bewijst hoe noodzakelijk kunst is voor een mens en de samenleving.

Het internationale karakter van deze voorstelling is mogelijk dankzij het vernieuwende concept van real-time live streaming performance voor het eerst uitgevoerd op de podia van België. De dansers dragen dit project op aan alle slachtoffers van het coronavirus, alsook de overlevenden en de  zorgsector.

Dit gaat door op donderdag 15 oktober om 20 uur in de Schouwburgzaal in Kortrijk. Tickets bestellen kan via deze link.Meer nieuws uit de streek


Iedereen die de containerkleedkamers op SC Lange …

Ook Sinterklaas blijft niet gespaard van het …