Blijven – Hans de Booij en Didier Deruytter

Datum Event: 08/10/2020

Blijven – Hans de Booij en Didier Deruytter


Harelbekenaar Didier Deruytter kan na maanden eindelijk weer optreden! Op donderdag 8 oktober staat hij samen met Hans de Booij in de Schouwburg van Willebroek.

Deruytter is een veelzijdig muzikant van topniveau. Na zijn studies aan het Conservatorium van Kortrijk, volge hij les aan de Jazz Academy Borgerhout en Jazz-Studio Antwerpen. Didier groeide uit tot een rasmuzikant, die zelf pianoles en zang doceert. Hij stond al op het podium met Ozark Henry, Barbara Dex en Soul City Band.

Blijven

Op donderdag 8 oktober kun je Didier aan het werk zien in de Schouwburg van Willebroek. De gevierde muzikant en liedjesschrijver Hans de Booij wist in de jaren 80 het grote publiek te bereiken. Hij staat voor eeuwig in het collectieve geheugen gegrift als de vertolker van onverwoestbare hits zoals ‘Ik hou van alle vrouwen’, ‘Thuis ben’, ‘Een vrouw zoals jij’, ‘De lichtjes van de Schelde’ en uiteraard van de hit ‘Annabel’.

Blijven is een ingetogen voorstelling met oud en nieuw werk. Hans begeleidt zichzelf op gitaar en keyboards. Didier Deruytter speelt piano en zingt backings.

Ticketprijzen variëren van 7 tot 14 euro. Meer info vind je via deze link.Meer nieuws uit de streek


Politiezone Gavers waarschuwt dat er de laatste …

De deputatie van Provincie West-Vlaanderen kent een …