Harelbeke Feest Intiem

Datum Event: 19/09/2020 t.e.m. 20/09/2020

Harelbeke Feest Intiem


Door de coronapandemie en de daaropvolgende maatregelen ziet het kermisweekend op 19 en 20 september in Harelbeke er dit jaar helemaal anders uit. Geen druk kermisgebeuren, maar twintig unieke en intieme concerten en voorstellingen op verschillende locaties verspreid over de hele stad onder de naam ‘Harelbeke Feest Intiem’. De kermiskramen krijgen een plaats op de parking van het Forestiersstadion.

‘Harelbeke Feest Intiem’ heeft een aanbod voor jong en oud, van comedy, met onder andere Freddy de Vadder, over concerten met als publiekstrekker Stan van Samang, tot de razende Death Metal van Corps Mutilation. De ticketverkoop start op vrijdag 28 augustus voor Harelbekenaren en vanaf maandag 31 augustus voor niet-Harelbekenaren. Er zijn tweehonderd tickets per optreden te koop. Een overzicht van alle optredens staat op www.harelbeke.be/harelbekefeest.

Tickets zijn online te koop via de webshop of vanaf 31 augustus offline aan de balie in het stadhuis of in CC het SPOOR. De meeste tickets kosten 5 euro. Hiervoor krijg je, naast het optreden of de voorstelling, twee kortingsbonnen van elk 2 euro geldig in alle Harelbeekse horecazaken die deelnemen aan deze actie. De bonnen zijn bruikbaar tot eind september.

Enkele geselecteerde familievoorstellingen kosten 1 euro. Bij deze voorstellingen krijg je geen kortingsbonnen. Een ticket voor Ratrock kost eveneens 5 euro, in dit ticket zijn drie drankjetons voor de bar ter plaatse inbegrepen.

Dit jaar vindt er uitzonderlijk geen braderie en rommelmarkt plaats. Maar omdat iedereen de laatste maanden heel wat inspanningen heeft geleverd en de coronacijfers de laatste tijd zeer gunstig zijn in Harelbeke, kan er wel een kermis met foorkramen plaatsvinden. De kermis wordt geplaatst op de parking van het Forestiersstadion, met dezelfde strikte maatregelen zoals de wekelijkse markt op donderdag.
Meer nieuws uit de streek


Eind oktober vervangt Engie Fabricom, in opdracht …

Kinepolis On Tour, het gloednieuwe concept van …

Deel dit!

Columns
Wedstrijden

Cartoons