Kuurne zomert met openluchtcinema

Datum Event: 11/08/2020 t.e.m. 25/08/2020

Kuurne zomert met openluchtcinema


In Kuurne is het alvast geen saaie zomer. Speciaal voor de thuisblijvers wordt er in augustus 5 keer een film in open lucht vertoond, en dat op 3 verschillende locaties in Kuurne. Mooie zomeravond, gezellig in het groen, drankje erbij (dat breng je zelf mee!), goed gezelschap in je bubbel en filmpje kijken. Dat allemaal met de nodige afstand, kleinschalig en dus helemaal coronaproof!

Burgemeester Francis Benoit: “ Vanuit de werkgroep gemeenteraad – sport cultuur en jeugd –  coronafonds – kwam over de partijen heen het idee om toch leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Samen kijken naar een film outdoor is veilig en leuk in de zomer. Bovendien vervangen we op deze manier de openluchtfilm in het Vlaspark, die door corona niet kon doorgaan. En verenigingen die hun activiteit geannuleerd zagen, kunnen opnieuw als vrijwilliger aan de slag. Bovendien kozen we ervoor om ze in de 3 kernen van de gemeente te laten doorgaan. In elke buurt gaat minstens 1 filmavond door.”

Je hebt de keuze tussen:

  • dinsdag 11 augustus: Bad boys for life – grasplein vlakbij St.-Pieterskerk – 21.30 uur
  • woensdag 12 augustus: Dunkirk – grasplein vlakbij St.-Pieterskerk – 21.30 uur
  • dinsdag 18 augustus: Yesterday – tuin achter de pastorie (centrum Kuurne) – 21.15 uur
  • woensdag 19 augustus: The Upside – tuin achter de pastorie (centrum Kuurne) – 21.15 uur
  • dinsdag 25 augustus: Peanut Butter Falcon – grasplein vlakbij ’t Senter – 21 uur

Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur.

Vooraf inschrijven is een must en dat kan via deze link. Daar reserveer je helemaal gratis je tickets! Vergeet ook niet de nodige drankjes en je dekentje of stoeltje mee te brengen.Meer nieuws uit de streek


Dr Bart Van Geluwe, abdominaal chirurg in …

In Kuurne zijn er momenteel 7 AED-toestellen: …