LOK en Huis van Welzijn danken Kinderopvanginitiatieven

LOK en Huis van Welzijn danken Kinderopvanginitiatieven


De week van 12 tot en met 18 oktober staat in het teken van onthaalouders en kinderbegeleiders. Voor deze gelegenheid bezoeken voorzitter van het Lokaal Overleg Kinderopvang Bertine Benoit en schepen van welzijn Lynn Callewaert alle kinderopvanginitiatieven in Harelbeke en schenken hen als dank een leuke attentie.

Het Lokaal Overleg Kinderopvang (LOK) is een officiële en erkende adviesraad van de stad Harelbeke die werkt aan het algemeen kinderopvangbeleid en ondersteunt kinderopvanginitiatieven in Harelbeke.

Het is een jaarlijkse traditie dat tijdens de Week van de Kinderbegeleider het Lokaal Overleg Kinderopvang Harelbeke de onthaalouders en begeleiders van kinderopvanginitiatieven op gepaste wijze in de bloemetjes zetten met een barbecue. Omwille van corona stelt het LOK de jaarlijkse barbecue genoodzaakt uit. Er werd echter voor een leuk alternatief gezorgd. Bertine Benoit (voorzitter van het LOK) en Lynn Callewaert (schepen van Welzijn, Zorg en Noord-Zuid) bezoeken op maandag 12 oktober en vrijdag 18 oktober alle onthaalouders en kinderopvanginitiatieven in Harelbeke en bedanken hen in naam van het LOK en Huis van Welzijn Harelbeke met een leuke attentie, namelijk met een kaartje ter bedanking, een Harelbeekse cadeaubon en vuilniszakken. De kinderbegeleiders zetten zich dag in dag uit in voor de kinderen en zijn daarom Harelbeekse helden!Meer nieuws uit de streek


Vanaf maandag 26 oktober om 8 uur …

Op vrijdag 30 oktober 2020 wordt de …