Muziekvereniging steunen met Sinterklaaspakketten

Muziekvereniging steunen met Sinterklaaspakketten


Copyright foto Els Deleu

Bij Muziekvereniging Sint-Jan in Marke is men van oordeel dat in dit vreemd jaar ook de Sint wat hulp kan gebruiken. Daarom verkoopt men Sinterklaaspakketten.

“Het was een moeilijk jaar voor onze muziekvereniging”, stelt voorzitter Johan Vanhoenacker. ‘Ons concert dat op 28 maart gepland was, moest geannuleerd worden. We waren nog niet lang gestart met ons instaporkest Arlequino en de jongeren zouden voor het eerst meespelen. Toen het iets beter ging met corona, en we de repetities weer startten in september, planden we om het concert dat voorzien was voor maart in november te spelen. Dus dat moest opnieuw afgelast worden. Verder vielen onze medewerking aan de Tuinmarkt in Marke, ons openluchtconcert eind juni, onze medewerking aan de reuzenstoet in Bissegem, het opluisteren van de viering voor de staatsgedecoreerden en ons côte-à-l’os-festijn weg. Dat laatste organiseren we al meer dan 35 jaar lang.

Elke zaterdag van november

Muziekvereniging Sint-Jan en jeugdorkest Arlequino biedt Sinterklaaspakketten aan bestaande uit 1 grote Sint uit melkchocolade, 2 kleine chocoladefiguren, 4 speculoossinten, 3 marsepeinpatatjes, één zakje onze-lieve-vrouwtjes, één zakje picknicken en chocolademunten. Per pakket betaal je 15 euro.

Je kan de bestellingen elke zaterdag van november van 13 tot 16 uur ophalen in het lokaal Da Capo, Baron J. de Bethunestraat in Marke (naast jeugdhuis ’t Arsenaal). Op deze momenten wordt er ook aan huis geleverd in het volledig grondgebied Kortrijk.

Bestellen kan via www.sjmarke.be/sint, via sint@sjmarke.be of via Leen Decruyenaere, Rekkemsestraat 177 in Marke, tel. 056 21 46 89.

Vooraf betalen kan op BE95 3850 4116 6358. Ter plaatse kan je cash of via de Payconiq app betalen.

Ter info: de foto die gebruikt werd over KMV Sint-Jan is een archieffoto.Meer nieuws uit de streek


Door de coronamaatregelen met meer telewerk en …

Op de Brussels Beer Challenge 2020 viel …