Restaurant wordt tijdelijk traiteurwinkel

Restaurant wordt tijdelijk traiteurwinkel


Copyright foto Els Deleu

Ludovic Ghyselen (39), chef van restaurant Argendael in Bellegem koos niet voor een take-away met maaltijden op bestelling, zoals veel andere zaken deden. Hij startte een pop-up traiteurwinkel in een ruimte van zijn restaurant.

“Ik koos voor klassieke gerechten en in het weekend ook wat specialiteiten zoas wild, hazenrug of pasta truffel”, stelt Ludovic, zaakvoerder van restaurant Argendael aan de Doornikserijksweg. Hij maakt ook soepen, patés en desserts en verkoopt vers vlees van zijn label Angus Grand Cru. “De klanten kunnen hier van donderdag tot zondag van 11 tot 14 uur en van 17 tot 19.30 uur gewoon binnenkomen zonder vooraf gerechten  te reserveren. We hebben een koeltoog geplaatst en de mensen kunnen ter plaatse kiezen. Met deze formule kunnen we gemakkelijk schakelen tussen het restaurant en de traiteurwinkel.



Meer nieuws uit de streek


De Aalbeekse Liesbet Delvoye (23) kreeg de …

Benno Sameyn (26) uit Kortrijk heeft net …