Tien nieuwe namen Alcatraz 2021

Datum Event: 12/08/2021 t.e.m. 15/08/2021

Tien nieuwe namen Alcatraz 2021


Vier maanden is het inmiddels geleden dat de eerste reeks met meer dan 80 bands voor de affiche van Alcatraz 2021 bekend werd gemaakt. De organisatie kreeg de voorbije maanden echter een domper te verwerken: corona sloeg opnieuw toe in ons land. “Uiteraard schikken wij ons naar de beslissingen van de overheid, maar laten we zeggen dat de voorbereidingen voor Alcatraz 2021 weer helemaal op kruissnelheid zitten”, klinkt het nu optimistisch.

Vandaag worden tien nieuwe namen voorgesteld, waaronder een headliner: EPICA. De band brengt met ‘Omega’ eind februari een nieuw album uit en zoals het er nu naar uitziet, komen ze die plaat ook voor het eerst live aan het Alcatraz-publiek voorstellen in augustus. Daarnaast maken ook VIO-LENCE, EXODUS, ARTILERY, RAVEN, LOUDNESS, UNLEASH THE ARCHERS, BAEST, FLEDDY MELCULY en SÓLSTAFIR hun opwachting op het Alcatraz-podium in Kortrijk.

Meer bands worden binnenkort bekendgemaakt! Alcatraz Festival vindt plaats op 12, 13, 14 en 15 augustus 2021 op de evenementenweide aan sportcampus Lange Munte in Kortrijk. Uiteraard nog steeds onder voorbehoud! Tickets zijn te verkrijgen op www.alcatraz.be.Meer nieuws uit de streek


Toerisme Leiestreek lanceert 5 meerdaagse wandeltrips in …

Aan K in Kortrijk opende op woensdag …