Vrouwen van Lions Kortrijk Buda verkopen kaarsen

Vrouwen van Lions Kortrijk Buda verkopen kaarsen


De damesclub Lions Kortrijk Buda verkoopt kaarsen om hoop, warmte en verbondenheid te geven. “Dat we hiermee geld ophalen is nu des te belangrijker gezien mensen die het al moeilijk hadden nog sneller uit de boot dreigen te vallen”, luidt het.

Lions Kortrijk Buda, een serviceclub met 25 sociaal geëngageerde vrouwen engageert zich om mensen met minder kansen hun specifieke talenten te laten ontdekken. “We geven hen de kracht om hun integratie en verbondenheid in de samenleving te vergroten”, aldus de dames. “We zetten dagelijks in op financiële en hands-on ondersteuning (wat staat voor handen uit de mouwen) van sociale projecten.”

Om de meest kwetsbaren een hoopvolle toekomst te kunnen schenken, verkoopt de serviceclub kaarsen aan 20 euro per kaars in luxe glas van 8 cm diameter en 10 cm hoog. “We kochten de kaarsen die gegoten werden op West-Vlaamse bodem lokaal aan.” Een kaars zit in een zwarte geschenkdoos met logo van Lions Kortrijk Buda.

Kaarsen kan je nog tot 25 november bestellen via lionskortrijkbuda@gmail.com of via de leden van de serviceclub.Meer nieuws uit de streek


‘Het Idee’ viert op maandag 23 november …

Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …