CC De Steiger krijgt pop-up ‘CC Kaffee’

CC De Steiger krijgt pop-up ‘CC Kaffee’


CC De Steiger was al enige tijd op zoek naar een tijdelijke uitbater voor haar cafetaria. Het cultuurcentrum is dankbaar voor de jarenlange uitbating door Saskia Dejonghe en Didier Defever, maar die liep af begin juli. Midden 2021 zijn er ingrijpende werkzaamheden gepland in het gebouw, waardoor nu een tijdelijke uitbater gezocht werd om de periode tussen nu en die werken te overbruggen. Een vaste uitbater werd niet gevonden, maar nu is er wel een oplossing, via een samenwerking met Topvolley vzw.

De volleyclub Menen – die in hetzelfde gebouw huist – engageert zich om bij alle culturele voorstellingen in De Steiger de cafetaria te runnen. Meer nog, de plek wordt omgedoopt tot ‘CC Kaffee’, en er zijn plannen om er ook, in samenwerking met het CC, activiteiten te organiseren.

Ook bij wedstrijden van de volleyclub zelf zal ‘CC Kaffee’ geopend zijn. De manager van Volleyclub Menen, Anne Verhelst, heeft ervaring in de horeca als uitbaatster van ’t Kazematje op de Groentenmarkt. Via deze samenwerking wordt ‘CC Kaffee’ nog meer een plek waar cultuur- en sportfanaten mekaar zullen vinden. Volg de start, en ontdek de geplande activiteiten op de facebookpagina van ‘CC Kaffee’!

Griet Vanryckegem, voorzitter van Cultuurcentrum De Steiger: “Super dat cultuurbezoekers en sportievelingen in ons CC opnieuw kunnen napraten in de cafetaria. Dit wordt een bruisende hotspot na elke voorstelling of na de match! Ik wens onze volleybalclub dan ook heel veel succes, niet enkel op het volleybalveld, maar ook achter de toog met de vele vrijwilligers die dit waar maken. Dit zal ook de periode van corona en toekomstige verbouwingen aan ons gebouw een stuk overbruggen.”Meer nieuws uit de streek


In 2015 sloot de stad Menen al …

De horeca kreeg vorige week het nieuws …