Dag van de Jeugdbeweging 2020 gaat viraal

Datum Event: 23/10/2020

Dag van de Jeugdbeweging 2020 gaat viraal


Op vrijdag 23 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging, een hoogdag voor de verenigde jeugd. In vele opzichten is dit een speciale editie. “Naast het bewogen jeugdjaar, viert Dag van de Jeugdbeweging dit jaar ook haar twintigste verjaardag. Deze jubileumeditie konden we met de Jeugddienst niet zomaar laten voorbijgaan”, zegt burgemeester Eddy Lust.

“Vorig jaar ontmaskerden we op de Dag van de Jeugdbeweging ‘De Mol’. Toen kroonden de Jongehernieuwers van KSA Menen zich als winnaar. Dit jaar kiezen we er opnieuw voor om een echte strijd te leveren tussen de jeugdbewegingen, en dit 100 % coronaproof! Omwille van redenen die jullie allen wel bekend zijn, zal het om een online battle gaan! Dag van de Jeugdbeweging gaat dus voor het eerst viraal.”

Burgemeester Lust: “De battle zal het hele weekend duren van vrijdagochtend 7.30 uur tot zondagavond 20 uur. Er zullen tijdens het weekend verschillende opdrachten op de Facebookpagina van Jeugddienst Menen verschijnen. De jeugdbewegingen krijgen steeds een uur de tijd om deze te volbrengen. De leden kunnen rechtstreeks meespelen: de opdrachten goed onder de leden en andere leiders verspreiden, zal dus belangrijk zijn. Dit jaar moet er geen rekening gehouden worden met inschrijvingen, elk lid van een jeugdbeweging kan vanuit zijn huiskamer meespelen. De winnaar wordt maandagavond bekendgemaakt en krijgt een waardebon van 300 euro te besteden bij Avanco. Afspraak op vrijdag 23 oktober om 7.30 uur op de Facebookpagina Jeugddienst Menen. Wie wordt dit jaar onze winnaar?”Meer nieuws uit de streek


Er is vogelgriep vastgesteld op een kwekerij …

Kort na zijn aankomst in België heeft …