Facebook Live over jongensschool in Geluwe

Facebook Live over jongensschool in Geluwe


Overal in Vlaanderen komen oude(re) gebouwen leeg te staan: kerken, oude scholen, gemeentehuizen, … Overal probeert men daar een zinvolle nieuwe invulling aan te geven (restaurant, feestzaal, hotel, bibliotheek, woningen, …) mét behoud van het erfgoed door ontwikkeling. Overal zorgt dit voor nieuwe kansen, nieuwe dynamiek.

Het lokaal bestuur van Wervik wil het publieke debat verder voeren op een constructieve en eerlijke manier, met mensen van goede wil en niet op basis van halve waarheden en hele leugens. Er waaide namelijk al heel wat stof over de invulling en verkoop van de jongensschool in Geluwe.

Wervik wil een mooie, nieuwe toekomst geven aan de gebouwen van de jongensschool, met behoud van het erfgoed, in een groene omgeving en met respect voor de eigenheid van Geluwe. Wie hieraan op een positieve manier wil meewerken, zal in de stad een partner vinden.

Daarom gaat de stad in verder overleg met de inwoners en gaat in op al hun vragen via een Facebook livesessie op maandag 7 september tussen 14 en 15 uur, en tussen 18 en 19 uur.Meer nieuws uit de streek


Ben je geboeid door erfgoed en mechaniek? …

Corona houdt niet alleen de burgers van …