Shop & Beleef trakteert met bieractie Tournee Generale

Shop & Beleef trakteert met bieractie Tournee Generale


Handelaarsvereniging Shop & Beleef trakteert klanten uit Menen, Lauwe en Rekkem met een leuke en originele spaaractie Tournee Generale. Van 24 augustus tot en met 27 september spaart elke klant bij aankoop in 5 verschillende winkels voor een unieke fles Shop & Beleef bier. “Met onze bieractie stimuleren wij inwoners en bezoekers om zoveel mogelijk lokaal te kopen en te consumeren. Daarnaast bieden wij eveneens een uniek streekproduct aan”, vertelt een enthousiaste Dirk Deleye, voorzitter van de werkgroep.

Met de bieractie Tournee Generale wil de handelaarsvereniging Shop & Beleef de klant massaal lokken naar de lokale handelszaken in Menen, Lauwe en Rekkem. Het Shop & Beleef bier wordt geproduceerd in samenwerking met lokale brouwerij Eutropius en elke fles wordt voorzien van een markante foto als etiket. Hiervoor werd een beroep gedaan op oude foto’s en prentkaarten uit het stadsarchief. In totaal heeft Shop & Beleef 4.000 flessen bier voorzien voor de actie. Aan de actie nemen ruim 200 handelszaken verspreid over heel Menen deel.

De actie Tournee Generale wordt ook financieel gesteund via het kernversterkend project KISS West van de provincie West-Vlaanderen. De handelaarsvereniging Shop & Beleef kan hierbij rekenen op een subsidie van 5.000 euro.



Meer nieuws uit de streek


Op 26 oktober starten er rioleringswerken in …

Matthias Diependaele, Vlaams minister van Onroerend Erfgoed, …