Speelbundel voor tijdens de herfstvakantie

Speelbundel voor tijdens de herfstvakantie


Halverwege vorige week kreeg ook stad Wervik het jammere nieuws dat ze de activiteiten van de jeugddienst die gepland stonden in de herfstvakantie moesten afgelasten. Daarom hebben ze vorige week met hun team ‘Jeugd en Gezinnen’ nog halsoverkop besloten om een speelbundel te maken met spelletjes, kleurplaten, knutsel en doe-opdrachtjes. Ook de contactgegevens van de jeugdopbouwwerker, buurtwerker en brugfiguur worden vermeld waarbij kinderen en jongeren terecht kunnen voor een babbel of voor hulp in kader van hun schoolopdrachten.

Het is een last-minute coronaproof actie waarbij de jeugdopbouwwerker van Wervik speelbundeltjes zal uitdelen aan de kinderen die ze aantreft op de speelpleintjes tijdens deze vakantieperiode. De bundels worden ook uitgedeeld via de Sociale Dienst van het OCMW. Iedereen die dit wenst kan ook een bundel ophalen aan het onthaal in het stadhuis of downloaden op www.wervik.be/speelbundel.

Daarnaast willen ze deze vakantie via Facebook ook speeltips meegeven. Hou dus zeker de Facebookpagina van Stad Wervik en van Jeugddienst Wervik in de gaten!Meer nieuws uit de streek


Omdat vele evenementen en activiteiten geannuleerd werden …

De sportdienst van Wervik kreeg een tijdje …