Volleybalderby afgelast

Volleybalderby afgelast


Op Wapenstilstand heeft het coronavirus helaas de wapens nog lang niet neergelegd. Integendeel. Nadat verschillende spelers bij Decospan Menen gisteren een positieve COVID-19-test hebben afgelegd, moet het burenduel tussen Decospan Menen en Knack Roeselare van zaterdag 14 november verschoven worden naar een latere datum.

De voorbije twee speeldagen uit de EuroMillions Volley League konden zonder noemenswaardige problemen doorgaan, maar nu steekt het coronavirus opnieuw stokken in de wielen. En niet alleen bij Decospan Menen. Vorige zaterdag ontbrak al een speler bij Caruur Gent en kort daarna ging het volledige team in quarantaine. Nadat gisteren drie spelers van Decospan Menen positief testten, zit ook daar het volledige team in quarantaine.

Ook verschillende andere teams uit de EuroMillions Volley League worstelen met het coronavirus. Zo zal de wedstrijd van vanavond tussen Waremme en Leuven niet doorgaan. Hetzelfde geldt voor de duels van zaterdag tussen Maaseik en Waremme en tussen Gent en Achel.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijkt het coronavirus eens te meer een ontzettend hardnekkige tegenstander te zijn. Wanneer de uitgestelde wedstrijd wel kan doorgaan, is voorlopig nog niet bekend. Dat de kalenderpuzzel leggen er nog wat moeilijker op wordt, is in ieder geval duidelijk.


Meer nieuws uit West-Vlaanderen


Sinds de invoering van de nultolerantie voor …

Heel wat scholen en verenigingen spijzen jaarlijks …