Zwembad Ter Leie opent de deuren

Zwembad Ter Leie opent de deuren


Zwemmen in coronatijden vraagt aangepaste veiligheidsmaatregelen. Ook in Wervik worden de nodige maatregelen genomen voor de heropening van het zwembad. Het groot bad is enkel voorzien voor baantjeszwemmen.

Op woensdagnamiddag en zondagvoormiddag kunnen er ook 4 familiebubbels komen spelen in het water, maar dan in het klein bad. Een gezinsbubbel bestaat uit één of beide ouders met kinderen jonger dan 8 jaar.

Het zwemmen gebeurt in tijdsblokken van 1 uur en omvat volgende acties: aanmelden, omkleden, zwemmen, aankleden en het zwembad verlaten. Zorg ervoor dat je stipt op tijd bent.

Er worden maximum 30 baantjeszwemmers per tijdsblok toegelaten. Een overzicht van de tijdsblokken vind je op de website.

Reserveren kan vanaf 13 oktober

Je moet online reserveren en betalen via www.wervik.be/heropeningzwembad. Heb je een reservatie gemaakt met een gezinsabonnement of een beurtenkaart? Breng dan jouw abonnement of je beurtenkaart mee naar de kassa van het zwembad. Eens je een reservatie gedaan hebt, kan je het niet meer annuleren. Op de website vind je een filmpje terug hoe je online moet reserveren en betalen, samen met een filmpje over het bezoek aan het zwembad in coronatijden.

In de cafetaria is er geen bediening meer voorzien. Tijdens het publiek zwemmen is de cafetaria nog open. Er wordt gewerkt met automaten.Meer nieuws uit de streek


Het Jan Yperman Ziekenhuis kiest niet voor …

Na vele jaren afwezigheid vindt er op …