Aangepaste bezoekregeling in WZC Riethove

Aangepaste bezoekregeling in WZC Riethove


In Woonzorgcentrum Riethove worden maatregelen genomen om het coronavirus in te dijken.  Schepen Romina Vanhooren: “Afgelopen maanden zijn we in het woonzorgcentrum gelukkig gespaard gebleven van het virus. We zullen er alles aan doen om ook deze periode te doorstaan. We passen daarom de bezoekregeling aan waarbij we zowel oog hebben voor het welzijn als veiligheid van onze bewoners en personeelsleden.”

Voortaan zal er nog maximum 1 vertrouwenspersoon of partner per bewoner een bezoek op de kamer op afspraak kunnen vastleggen. Andere bezoekers (maximum 4 per inwoner en maximum 2 per bezoekmoment) kunnen een afspraak boeken in de bezoekersruimte op het gelijkvloers. In deze ruimte zijn plexischermen voorzien en zit men bovendien ook op veilige afstand.

“Tevens blijven we extra alert en zal bij het minste signaal van een mogelijke besmetting de bezoekmogelijkheid tijdelijk stopgezet worden tot de situatie weer als veilig kan beschouwd worden”, aldus schepen Vanhooren.Meer nieuws uit de streek


De provincie West-Vlaanderen verkoopt twee percelen grond …

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open …