Bib Middelkerke gesloten door coronabesmetting

Bib Middelkerke gesloten door coronabesmetting


Binnen het personeelbestand van de bibliotheek van Middelkerke werd een positieve coronatest afgenomen. Het gemeentebestuur besliste daarom om de bibliotheek preventief te sluiten. Alle medewerkers van de bibliotheek worden op dit moment getest. Vanaf de besmettingsgraad duidelijk is, zal het bestuur kijken hoe de bibliotheek terug kan openen.

Wie boeken of ander materiaal dient binnen te brengen, kan dit doen via de inleverbus naast de voordeur van de bibliotheek. Wie zaken wil verlengen kan dit online doen via http://middelkerke.bibliotheek.be. Individuele avondbezoeken (met badge) via Open+ worden ook voor onbepaalde tijd opgeschort.

De eerstkomende activiteiten van de bibliotheek worden geannuleerd:

  • De 3D workshop op woensdag 7 oktober
  • Lezing Digital Nomads op donderdag 8 oktober
  • Groot Dictee / De Schrijfwijzen op vrijdag 9 oktober
  • Kippenkop Circusschip op zaterdag 10 oktober

Wie in de laatste week een activiteit van de bibliotheek gevolgd heeft, dient extra waakzaam te zijn voor symptomen van Covid-19. De contacten worden medisch niet gezien als een ‘nauw contact’ en de beschermingsmaatregelen waren aanwezig. Maar, voel je je grieperig of zit je plots met een serieuze hoest? Aarzel dan niet en neem contact op met je huisarts!Meer nieuws uit de streek


In de komende weken brengt de bibliotheek …

Na de bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen …