Hupsakee in de herfstvakantie

Hupsakee in de herfstvakantie


Ook in de herfstvakantie pakt Middelkerke uit met Hupsakee. Het evenementenconcept voor korte vakanties is een hit bij gezinnen en kinderen. Otis, het vriendelijke draakje is gastheer van dienst en bezorgt kinderen een leuk programma vol veilige en gezinsvriendelijke activiteiten.

Op drakenexpeditie

Net zoals een echte draak heeft Otis een nest. Samen met Fuego, de Spaanse vuurspuwende draak hokt Otis in het Normandpark. Vanuit het Normandpark spotten kinderen draken op drakenexpeditie tot aan de Warandetoren. Bij iets slechter weer is het pop‑up‑indoorspeeldorp het perfect alternatief of je geniet van een leuke voorstelling in De Branding en de bib.

Wonderland

We wekken het mysterie op in Wonderland. Laat je toekomst voorspellen of droom weg met de magische verhalen tijdens Wonderland op verschillende locaties. Een wandeltocht, spetterend drakenvuur en film in het drakenei vullen de vakantie goed op, maar het allerspannendste is de zoektocht in Middelkerke. Help mee zoeken naar de magische zin en kraak de mysterieuze code.

Hupsakeeboekje

Het Hupsakeevakantieboekje, met het volledige aanbod, is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de meeste openbare gebouwen in Middelkerke. En in het boekje staat ook een speciaal drakenverhaal, waaruit blijkt dat Otis’ roots niet veraf liggen.

Volwaardig aanbod

Eigentijds toerisme betekent dat je als kustgemeente verder moet kijken dan de traditionele zomermaanden. Middelkerke is een familiegemeente en trekt het ganse jaar door heel wat tweedeverblijvers en korte vakantiegangers. Middelkerke kent ook heel wat verhuuraccommodaties. De aanpak om een veelzijdig aanbod vol kleinschalige deelactiviteiten aan te bieden blijkt alvast een voltreffer om gezinnen en kinderen te entertainen. 

Kijk voor alle activiteiten op www.middelkerke.be/nl/herfst.Meer nieuws uit de streek


In de komende weken brengt de bibliotheek …

Na de bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen …