Stadswandeling Oudenburg: stad in verandering

Datum Event: 13/09/2020

Stadswandeling Oudenburg: stad in verandering


Copyright foto: Stad Oudenburg

Wandel langs de blikvangers van Oudenburg. De wandeling voert je mee langs een vijftiental plaatsen waar je meer te weten komt over de geschiedenis, weetjes en toekomstplannen van de bijzonderste plekken in het historische centrum. Laat je verrassen door de culturele rijkdom van Oudenburg, haar gebouwen, mensen en tradities.

De route bedraagt is ongeveer 1,75 km lang en start aan het Romeins Archeologisch Museum (RAM) en eindigt aan de Abdijhoeve.

Een gratis brochure met korte toelichting en routeplan kan afgehaald worden in het toerismekantoor/RAM (Marktstraat 25). Ze kan ook worden gedownload. Ga hiervoor naar www.oudenburg.be/stadswandeling.

Speciaal voor Open Monumentendag werd deze wandeling ook in de Erfgoedapp van Faro gegoten. Na het downloaden van de wandeling op de smartphone zal de gebruiker per locatie interessante informatie en foto’s aangereikt krijgen. Deze app zal in gebruik blijven nadat de tijdelijke borden weg zijn.

Deze wandeling gaat door op zondag 13 september, van 10 tot 18 uur. Neem voor meer informatie contact op via cultuur@oudenburg.be of 059 56 84 00.Meer nieuws uit de streek


Op zaterdag 19 september is het opnieuw …

Syntra West begeleidt de komende vier jaar …