Feest van de sport via livestream

Feest van de sport via livestream


Met de uitreiking van de trofeeën van Sportverdienste tijdens het Feest van de Sport huldigt Stad Oostende elk haar atleten en sportploegen die unieke prestaties hebben neergezet.

De editie 2020 die voorzien was op 13 maart, werd door het uitbreken van de coronacrisis op de valreep geannuleerd. Dit uitgestelde feest zal plaatsvinden op vrijdag 25 september om 20 uur in Cultuurcentrum De Grote Post voor een beperkt aantal genodigden.

Er worden heel wat trofeeën uitgereikt: zes trofeeën van Sportverdienste voor beloftevolle jongen, beloftevol meisje, beloftevolle jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en sportploeg. De titel Sportambassadeur van Oostende en een Lifetime Achievement Award wordt uitgereikt als eerbetoon voor iemand die een bijzondere uitstraling aan het Oostendse sportleven heeft gegeven.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de viering kan meebeleven, wordt een heuse livestream op poten gezet die live te volgen zal zijn. De presentatie van de avond wordt verzorgd door Guga Baùl.Meer nieuws uit de streek


Het openbaar vervoer in, van, en naar …

De vergunningsvergoeding voor strandvisserij wordt afgeschaft vanaf …