Licht in de straat geeft warmte!

Licht in de straat geeft warmte!


De Bredenaars hebben het ’s avonds ongetwijfeld al opgemerkt: in heel wat straten en wijken is er al eindejaarsverlichting aanwezig. Na de aankondiging van de strengere coronamaatregelen heeft Bredene onmiddellijk contact genomen met de firma die instaat voor het plaatsen van de eindejaarsverlichting, met de vraag om de verlichting sneller te plaatsen. 

In deze moeilijke en voor sommigen vaak eenzame tijden wil Bredene ervoor zorgen dat mensen een warm lichtpunt hebben in de straten en wijken. De sfeerverlichting zorgt niet alleen voor een warm gevoel, het zorgt er ook voor dat inwoners vooruitzichten hebben. Want in een normaal jaar wordt de kerstverlichting pas aangestoken nadat Sinterklaas het land uit is, maar daar werd in deze exceptionele maanden een uitzondering op gemaakt.

Oproep: Breng licht in de straat

Het gemeentebestuur roept inwoners op om, in navolging van de vervroegde sfeerverlichting in de straten en wijken, ook de huizen, ramen en tuinen reeds te laten baden in het licht. Het gemeentebestuur vraagt om mee licht te brengen in deze donkere tijden en goed voor elkaar te zorgen!Meer nieuws uit de streek


De gemeenteraad heeft de selectiedraad voorgesteld die …

Vorige week werd het skatepark in de …