Nieuwe snelbalie in Stadhuis

Nieuwe snelbalie in Stadhuis


Stad Oostende is tijdens de coronacrisis steeds blijven evolueren in de organisatie van de dienstverlening. Bij de nieuwe coronaproof snelbalie aan de inkom van het Stadhuis kan je nu terecht voor snelle handelingen waarvoor geen afspraak nodig is.

Vanaf de eerste dag van de coronacrisis is Oostende blijven voorzien in de dienstverlening. Een en ander moest natuurlijk wel op een andere manier gebeuren. Zo werd er enkel nog gewerkt op afspraak. De organisatie van die dienstverlening is continu mee geëvolueerd met de coronarichtlijnen en tegelijkertijd werd de service ook (verder) geoptimaliseerd.

Snelbalie voor snelle handelingen

Aan de inkom van het Stadhuis langs de Vindictivelaan werd een nieuwe snelbalie ingericht. Daar kan je terecht om een afvalkalender af te halen, om een brief of bepaalde specifieke documenten af te geven of om info te verkrijgen. Het gaat dus om snelle handelingen waarvoor een afspraak maken niet meer nodig is.

De snelbalie is open van maandag tot woensdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur, op donderdag van 9 tot 12 uur en van 16 tot 20 uur en op vrijdag van 9 tot 12.30 uur. De snelbalie is uiteraard coronaproof ingericht voor zowel de burgers als de medewerkers. Het dragen van een mondmasker is verplicht in het volledige Stadhuis.

Dienstverlening op afspraak

De meeste dienstverlening van Stad Oostende blijft op afspraak. Een afspraak maken kan nog steeds online of via het gratis nummer 0800 1 8400.  Als het niet lukt om je afspraak van thuis uit te maken, dan zullen de medewerkers van de snelbalie nu ook ter plaatse een afspraak voor je kunnen vastleggen voor de dienst Burgerzaken, de Wegwijzer of dienst Jeugd van Stad Oostende.Meer nieuws uit de streek


Stad Oostende ondertekent deze week het charter …

Op 26 en 27 oktober wordt een …