Oostende annuleert culturele activiteiten

Oostende annuleert culturele activiteiten


Om de stijgende verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert Oostende een aantal culturele activiteiten.

Oktoberconcerten ‘Met de klankkleur van een basviool’ en UiTPASrondleiding met curator 

De geplande oktoberconcerten ‘Met de klankkleur van een basviool’ en de rondleiding met curator Els Vermeersch (exclusief voor UiTPAShouders) in de Venetiaanse Gaanderijen gaan niet door. De tentoonstelling ‘Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool’ blijft wel toegankelijk voor het publiek, maar reserveren via www.oostende.be/permeke is noodzakelijk. Deze expo is nog te bezoeken tot en met 8 november. 

Reveil 2020

Ook Reveil, dat op 1 november zou plaatsvinden, wordt geannuleerd. Iedereen die zich had ingeschreven voor de rondleiding met gids, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De stad wil contacten en de bijhorende risico’s zoveel mogelijk beperken en vraagt daarom om de begraafplaatsen te vermijden in het drukke weekend van 1 november.

Kunstendag voor Kinderen

Op 15 november is het Kustendag voor Kinderen. De activiteiten in bibliotheek Kris Lambert zijn afgelast. De workshops, interactieve tours en voorleesmomenten tussen de kunstwerken in Mu.ZEE, gaan nog steeds door. Inschrijven per activiteit is mogelijk via de kalender van de website www.muzee.be/nl/agenda-2.

Creatieve workshops en familie-escape-room Belvedère in Stadsmuseum Oostende

Stadsmuseum Oostende last alle workshops in november in het kader van ‘Het Warmste Museum’ af. Het museum blijft wel nog steeds toegankelijk voor het publiek, maar reserveren is verplicht via 059 51 67 21. Ook de familie-escape-room ‘Belvedère’ zal tijdelijk niet toegankelijk zijn en blijft zeker gesloten tot en met 16 november. Houd www.oostende.be/stadsmuseum in de gaten voor de meest recente informatie over de escaperoom. Meer nieuws uit de streek


Heel wat West-Vlamingen kwamen voor op de …

Stad Oostende zorgde dit jaar voor een …