Cultuur ontmoet ontwikkelingssamenwerking

Datum Event: 26/09/2020

Cultuur ontmoet ontwikkelingssamenwerking


Moeilijke tijden vragen creatieve oplossingen, ook in Kruisem. Cultuurverenigingen zijn dan ook blij dat kleinschalige voorstellingen opnieuw mogelijk zijn in CC De Mastbloem. De zaal wordt voor de gelegenheid helemaal coronaproof ingericht voor twee theatervoorstellingen op zaterdag 26 september, om 15 en om 20 uur.

Carroussel Theater Producties brengt in de namiddag de familievoorstelling ‘Lachcarrousel XL’, een revueshow met hilarische sketches en leuke meezing liedjes. ‘s Avonds komen de theaterliefhebbers aan hun trekken met de heerlijke komedie ‘De perfecte vrouw’ van Norm Foster.

Het gaat om een originele ‘win-win-ontmoeting’ tussen cultuur en ontwikkelingssamenwerking. De vzw Chabwino, die zich sinds een 10-tal jaar inzet voor duurzame ontwikkeling in Malawi, engageert zich voor de organisatie van deze theaterdag. Carrousel Theater Producties toert het land rond en koppelt hun voorstellingen telkens aan schenkingen aan hulporganisaties. Zo ontstaat een mooie samenwerking tussen twee sectoren die het in coronatijden bijzonder moeilijk hebben.

Tickets kosten 18 euro, waarvan 5 euro gaat naar de werking van vzw Chabwino. Bestellen kan op www.carrouseltheaterproducties.net/tickets. Meer informatie krijg je via carrouseltheater@telenet.be of 0486 91 17 51.Meer nieuws uit de streek


Ben je geregeld vrij tijdens de schooluren? …

De intergemeentelijke veiligheidscel van de politiezone Vlaamse …