Geef je mening over het nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan Markt en omgeving

Geef je mening over het nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan Markt en omgeving


Het college van burgemeester en schepenen heeft een startnota opgemaakt voor het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) ‘Herziening RUP Markt en Omgeving’. Jij kan over deze startnota je mening geven tijdens de eerste publieke raadpleging en adviesronde van 26 oktober tot en met 24 december.

Lees de startnota

Je kan de pdf RUP Markt online raadplegen.

De startnota ligt van 26 oktober tot en met 24 december ook ter inzage in het administratief centrum (Markt 1 te Gavere). Maak een afspraak om langs te komen via 09 389 29 60 of ruimtelijke.ordening@gavere.be.

Participatiemoment op 9 november

Krijg je graag meer uitleg over het RUP? Neem dan deel aan een van de twee participatiemomenten, waar je ook vragen kan stellen aan de deskundigen. De momenten vinden plaats op maandag 9 november om 17 uur en 19 uur in Ontmoetingscentrum Racing (Markt 20 te Gavere).

Omwille van corona moet je je op voorhand inschrijven. Doe dit tijdig, want de plaatsen zijn beperkt. Als de infovergaderingen omwille van corona niet fysiek kunnen doorgaan, wordt er een digitaal alternatief voorzien.

Bezorg je reactie

Heb je opmerkingen of bezwaren over de startnota van het ruimtelijk uitvoeringsplan? Bezorg die schriftelijk aan het lokaal bestuur van Gavere op een van volgende manieren:

  • Stuur een aangetekende brief naar het college van burgemeester en schepenen (Markt 1 te Gavere).
  • Geef je opmerkingen af tegen ontvangstbewijs aan de Dienst Ruimtelijke Ordening. Maak op voorhand een afspraak via 09 389 29 60 of ruimtelijke.ordening@gavere.be.


Meer nieuws uit de streek


Maandagavond heeft de gemeenteraad van Gavere het …

Van zaterdag 14 november tot en met …