Gratis stadswandeling voor inwoners

Gratis stadswandeling voor inwoners


Je fietst, loopt of rijdt elke dag door Oudenaarde. Maar heb je ooit écht gekeken naar de stad om je heen? Om te ontspannen en te genieten van de aangename dingen in het leven, hoef je echt niet naar de andere kant van de wereld te reizen. (Her)ontdek Oudenaarde!

De stadswandeling van Toerisme Oudenaarde is een echte aanrader om de stad te ontdekken op een andere manier. Het boekje met twee wandelroutes van elk ongeveer vier kilometer werd deze zomer in een gloednieuw kleedje gestoken. Daarom krijgt elke inwoner van Oudenaarde een gratis boekje, ideaal voor een gezellige herfstuitstap. Je kan jouw boekje afhalen tot en met 30 oktober in het infokantoor van Toerisme (Stadhuis, Markt).

Op zoek naar meer inspiratie? Surf naar visit.oudenaarde.be, kom langs in het infokantoor (in het stadhuis, op de markt) of contacteer Toerisme Oudenaarde via 055 31 72 51 en visit@oudenaarde.be. Ook op de Facebookpagina @VisitOudenaarde deelt Toerisme Oudenaarde tips over hoe je de herfstsfeer kunt opsnuiven in onze stad of wat je kunt doen als het herfstweer juist even niet mee zit.Meer nieuws uit de streek