Herstellingswerken in Stene (N454)

Herstellingswerken in Stene (N454)


Van 31 augustus tot 2 oktober gaat Stene tussen Frunte en Den Daele volledig dicht voor herstellingswerken. Zowel fietsers als gemotoriseerd verkeer rijden de volledige duur van de werken om.

In Stene is het wegdek tussen Frunte en Den Daele op twee plaatsen in slechte staat. De weg is er afgeschoven richting de gracht. Om dit aan te pakken en in de toekomst te voorkomen wordt de gracht verstevigd met grachtelementen. Die elementen moeten vanop de gewestweg geplaatst worden op de taluds van de gracht, die tot 5 meter diep is. Vandaar dat de gewestweg ook in deze fase van de werken afgesloten is voor doorgaand verkeer. Als de taluds verstevigd zijn, volgen de werken aan het wegdek.

De werken gaan op maandag 31 augustus van start. Tijdens de werken is de weg volledig afgesloten voor doorgaand verkeer en zal er een omleiding gelden via de N457, de N60 en de N8. Ook fietsers rijden in beide richtingen om via Frunte en Den Daele. Bij normale weersomstandigheden moeten de werken op vrijdag 2 oktober klaar zijn.Meer nieuws uit de streek


In het AZ Oudenaarde worden momenteel 26 …

Vier nieuwe rustbanken worden ingewijd met een …